1 juli 2009

Mjukt och lent.

Hemma hos min ena syster träffade jag på denna lilla varelse.Honom hade deras hund hittat i ladan och kom in med den i munnen.Kattmamman ville inte veta av sin unge efter det.Kan också nämnas att denna hunds bästa sysselsättning är att jaga katter långt bort,dock inte denna lilla ungen.Han var helt oskadd och blir väl omhändertagen av nämnda hund(en hanhund).Sonen som var med pysslade också gärna om den lille.Färgen på katten beror nog på att det synts en siameshanne i trakten.
Jag har kommit en bit på min senast påbörjade topp.När jag satt och stickade på den och upptäckte att färgen stämde med en nyans i klänningen jag hade på mig,vaknade en tanke på att sticka en kofta i den färgen(har inte verkställt den än).Detta apropå detta inlägg.

4 kommentarer:

Metta sa...

Så söt den lilla kattungen är och så roligt med hunden som tar hand om den, trots att den (liksom min hund) inte gillar katter.

Kul om du kommer till Gubbens i morgon. Jag kommer att vara där ca 13 - 15, då Nisse är på Granens aktivitetscenter. Kram

Anonym sa...

Oooo en så fantastisk historia,
Kine

Stick-kine sa...

Kattungen är ju ljuvlig! Kul också att du kom och hälsade på oss idag. Förra inlägget är jag inte skyldig till! Kram, Stick-Kine

Fröken Fräken sa...

Vilken sötnos!!