3 december 2012

Vinterkyla.

 Så plötsligt är vi inne i advent, bara tre veckor till julafton nu.Lika plötsligt blev det väldigt kallt ute. Idag gick det åt massor med kläder, kan det inte vara lite måttligt kallt? Den här dockan har nu överlämnats till beställaren, en ny docka är påbörjade och ska vara klar till jul.
 Hela hösten har gått så fort, eller är det bara som man tycker så här i efterhand? En del gamla projekt har jag ju slutfört, sjal, kofta och nu senast handledsvärmare, så då kan man väl få börja på något helt nytt?
 Idéerna är många och det blev mycket påfyllning under veckan som gick. Förutom sticktidningarna maken hade med sig hem kom det ytterligare tre stycken med posten. Ibland kan man tycka att det vore bättre om de man prenumererar på inte kom samtidigt. Beslutade mig för att börja på en
väst i garnet Estelle, 70 % merinoull, 20 % angora och 10 % silke, helt underbart mjukt. Mycket mönsterstickning och det kommer att bli en del partier med tre mönsterfärger samtidigt. Få se hur lång tid det kommer att ta.

Inga kommentarer: