11 augusti 2008


Stickstämma.


Jag gick upp tidigt i lördags morse för att åka tillHammarö och stickstämma tillsammans med Annette och Garnhärvans underbara sortiment.Efter lite små omvägar kom vi fram till rätt ställe och jag kunde ägna mig åt strumpstickning.Först från tån och upp och sen två på en gång på rundsticka.Jag har ju testat båda delarna förut,men det behövs lite övning i synnerhet på att göra häl baklänges.Det fanns också ett innehållsrikt bokbord att bläddra sig igenom och hitta nya böcker man känner att man vill ha.Handmålning av garn fick jag en demonstration av och blev mycket sugen på att prova.Till ändamålet inköptes lite ofärgat sockgarn.Nu fattas det bara färgpigment för jag tror inte jag kommer så långt med de två burkar jag har.

Detta får bli allt för ikväll,för nu är jag färdig för sängen efter tio timmar på min nya arbetsplats.Sju timmar först sen ledig två,därefter kollegiemöte tre timmar.Trots det har jag stickat några varv på min sjal också.


4 kommentarer:

Stickorren sa...

dsdLåter som en härlig helg!

Jennie sa...

Visst var det en härlig helg alltid. Tack för trevligt sällskap!

Bim HD sa...

*ler*
Visst hade vi det härligt? Kul att se lite bilder som vissa hunnit lägga ut, hrmpf... jajaja, mina kommer nog också - vilar bara lite först... ja, när jag inte jobbar då alltså, hihihi... Brukar bli en LÅNG bildeblogg när jag är i farten efter stickstämmorna nämligen ;)
Må så grankott...

Stick-kine sa...

Tack för trevlig helg på Svenshult! Så mycket vi lärde oss och så härliga garner vi fick tillfälle att klappa på, köpa och ta hem. Nu ska här stickas!!!/kine