28 februari 2008

Problem.
I dag är det matte som har varit aktuellt.Ja inte tillräckligt mycket kanske,men tillräckligt för att få huvudet att kännas mycket förvirrat.
13-3x(-5)+4x(-2)x(-1)+(-10)-(-40)= för att nämna ett exempel.Det tar en stund att bena ut var man ska börja och så alla minustecken hit och dit.Tur att det finns ett facit längst bak i boken.Hoppas det inte är sådana här tal med när det är dags för prov.

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Och jag är väl lite knäpp, för jag blir genast sugen på att räkna ut det! :)

Anonym sa...

Ja, jag är nog knäpp, eller inte... Jag fick gåshud omgående!!! såg minus, som blev plus och hej å hå... Hjärnan packade ihop och slog igen omgående. Än värre efter dagens arbete med lite lagom envisa användare, uttrassel av vilka servrar som anmäldes vart osv... och på det 1tim BodyStep i luft som var så torr att flertalet klagade på att det retade i halsen... mat på detta och nu lite bloggläsande och lyssnade på ljudbok. Det blev totalt stilla i skallen efter detta så att säga... Både jag och gubben försöker hålla oss vakna tills det är läge för sänggående... INTE läge för ett sådant mattetal, nopp... :P
Må så gott... värmländskan Bim, som borde skriva klart sitt inlägg för dagen i bloggen dock... orkar? eller lägger ut imorgon? ;)