23 november 2012

Tidens gång.

 Tiden går så fort, vecka läggs till vecka och snart är det jul. Det kommer att bli första julen som inte alla sönerna är på plats. Bor man långt bort och ska jobba julafton går det inte att komma hem. Funkar nog inte riktigt att skicka mammas köttbullar per post. Men innan vi är där är det en massa som ska göras. De här pulsvärmarna tycker det är dags nu. Började på dem för flera år sen på Grötö, men tyckte de blev för stora så jag repade upp och tänker göra om på mindre stickor.
 Tidningen jag vann kom med posten den här veckan och så gjorde även nya numret av Interwave knit,, dem bör studeras. Så fick jag några nya böcker idag, stickböcker och så Mons Kallentofts senaste. Börjar jag läsa den är det fara värt att det inte blir så mycket annat gjort.
En mössa har jag fått klar den här veckan, ska användas i skyltfönstret. Vi säljer materialet i ett kit, garn, brodergarn, stramalj och nål. bara stickorna som saknas.

4 kommentarer:

Helena i Ljungsbro sa...

Modellen på den vita mössan gillar jag, men skulle vilja göra den i ett flammigt garn, istället för med broderier. Kan man köpa bara mönstret på mössan?

Linda sa...

Vilket vackert broderi på mössan! Den ger riktig Dalarna-känsla.

Tinas Garn sa...

Ja nog får man lite kurbits-känsla. Snyggt ;-))

Stickorren sa...

Muddarna blir ju bara så fina!