23 november 2008Firande.


I dag har Linköpingsknitters firat 4 år med en aktivitetsdag.Det kunde jag inte delta i för jag hade lite fler år att fira.Det gjordes med några böcker i present och så en utflykt med två av sönerna till metropoolen Mantorp och shoppingcentret Mobilia.Se vad jag hittade där!Eller egentligen var det sonen som fick ögonen på garnhyllan inne på Karlssons.Äkta ullgarn från Norge,superwash visserligen men väldigt mjukt och skönt,19,90 nystanet.
I böckerna med virkat fanns det flera bikinis och baddräkter,inte riktigt vad man blir sugen på sådana här kalla dagar och förresten har jag nog passerat det stadiet i och med de jag åstadkom på sjuttiotalet.

2 kommentarer:

Malin sa...

Grattis på födelsedagen!

Det låter som att du haft en bra dag. Böckerna ser spännande ut! När jag var på mobilia för ett tag sedan hittade jag ett garn som hette Malin(!) inne på City Gross. Ett mohairgarn, men det fick stanna trots det fina namnet. ;)

Kram!

Metta sa...

Förstår att det var din födelsedag du firade, så jag får gratulera så mycket. Det var tydligen en givande dag med böcker och garn. Mycket bättre än så kan man inte fira den.

Kram Metta