8 juli 2008



Åkdon.


Så kom dom då,lite försenade och lite blöta.Det hade ösregnat när de åkte hemifrån.Åt,sov och åt igen sen var det dags att dra vidare till nästa etappmål,Uppsala.Jag blev överraskad av att man kan få med sig så mycket packning på två MC.Själv ska jag åka till stora köpcentret nu för att handa present till maken.Tyvärr är det nog inte bara jag som ska uträtta ärenden idag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gick det med presenten? Jag var "där" igår, fullt av bilar, men i de affärer jag skulle till var det iaf inte så många och just inga köer.

Linda sa...

Det var ju synd, men jag tror att jag tar en sväng till Kulturmacken ialla fall, det såg rätt spännande ut ändå utan garn. Som sagt, tack för tipset! Jag hittade en hemsida till Skåningsmåla också, http://www.skaningsmala.se/ De har ju samma riktnummer som Nybro så de är nog inte alls långt borta. Med all säkerhet kommer jag nog kunna lura iväg min när det gäller garnspaning något ovilliga sambo dit också! :)

Siv sa...

Kände på mig att vi skulle hamna på bloggen. Just nu sitter jag i Inari, vid Enare träsk. Allt bra, bortsett från förekomsten av mygg.

Siv