29 juli 2013

Småtjurigt.

Nu har jag blivit klar med den lilla babyklänning jag stickat på uppdrag. Den blev klar i onsdags kväll och är stickad i eco-baby-bomull från M&K.
                                          Baktill har den ett litet sprund.
Min mysteriestickning som jag trodde jag skulle bli färdig med i lördags kväll blev inte riktigt klar, garnet tog slut när jag har ca 35 maskor kvar. Stickar med garn jag hade kvar efter tidigare projekt och jag visste att jag hade lite mindre än 150 g, men optimistisk som man är ibland trodde jag det var tillräcklig. Hur som helst ser det ut att ordna sig, efterlyste garn på facebookgruppen  "en meter garn" och fick napp igår så nu ser jag fram emot att få avsluta den. Har också sytt ihop min kofta i Kalinka, har använt 4 härvor till den + ca 2meter av den femte. Den hade jag hemma, men inte uppnystad.
Luktärtorna blommar för fullt och sprider en underbar doft.
Blommar gör även sommarmalvan, men det gör den på låg nivå. Har mest av allt lust att säga något riktigt fult om rådjur. Vackra är de så här års, men de ska inte vara i trädgården.

1 kommentar:

Stick-kine sa...

Småkläder är alltid roligt att sticka, har inte så små barn i närheten längre tyvärr. Vilken mysteriestickning håller du på med?