28 maj 2010

Surt!

Idag kom det in en kund och ville lämna tillbaka garn som blivit över.Det var bara det att det var mycket länge sen det inhandlades,långt före vår tid.Inget kvitto och garnet för vi inte längre.När jag talade om att det inte gick för sig,dels för att det inte var köpt av oss och dessutom något som inte längre finns kvar,fick jag höra att det var sämre sortiment nu.Dessutom tyckte hon att man visst kan ha en massa udda nystan,det kan ju komma nån som behöver just det.Det kan du väl ha i en kartong och sen ha i huvudet vad som finns i just den.Blir trött bara av resonemanget,vi som just börjar tycka att vi fått lite ordning.

8 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Herregud, sådana människor det finns. Kan hon inte själv öppna butik med enbart försäljning av udda nystan då? ;-) Bra att du sa ifrån. Tror att det är mååånga som tycker tvärtom om sortimentet,

Helena i Ljungsbro sa...

Ni har ju ett jättebra sortiment, både klassiskt och trendigt!

Stick-kine sa...

Det finns alltid någon som klagar! Hon kunde ju har hittat på något själv, sticka eller virka rutor till en filt till behövande i Lettland eller så....

Karin sa...

Bry dig inte- du har rätt. I min butik i min stad tar de emot garn som de fortfarande säljer, och bara att man får det tycker jag är fint. Inte går man tbx med tallrikar som aldrig användes? eller skulle gubbarna gå tbx med spik som blev över?

Marias garnhändelser sa...

Visst är det tråkigt när det blir såhär, man blir ledsen utan att det borde finnas anledning till det, då är det skönt att man har konsumentköplagen att luta sig på där det står att man faktiskt inte behöver ta tillbaka vara som inte är felaktig...i detta fall känns det dessutom helt solklart då du inte ens sålt varan. Man kan bara inte göra alla nöjda.
stor kram!

Stickeri sa...

Klart man kan ha en massa udda nystan. Hemma. Inte i en garnaffär. Hälsa det till nästa som kommer in med ett liknande ärende att det är perfekt att ha hemma till alla roliga projekt med massor av färger... ;-) Man vet ju aldrig vad det dyker upp för idé i huvudet som måste testas precis just då. Det är det man har alla udda nystan till. Bland annat.
Vi saknade dig i helgen!
Kram

Trollmamman sa...

Jag vet ju vad jag tycker, och jag hoppas och tror att du också vet det!

Kramar!

Sommarfröken sa...

Fy så fräckt!
Stå på dig!/Sommarfröken