19 december 2008


Jullov.

Nu har jag ledigt i nästan tre veckor,tänk vad mycket jag ska göra då.Det tror jag ju alltid inför en ledighet,att jag ska få så mycket gjort.När jag kom hem idag började jag ledigheten med att sova en timme eller så.är helt färdig idag,delvis av en förkylning som sitter och gnager och inte bryter ut helt och så kan det vara lite sömnbrist också.Senare i kväll gjorde jag färdig den här dockan.Håret är sytt av öglemohair,ett nystan som jag köpt för nåt år sen och som jag fick lägga mycket tid på att hitta.Det finns ju några olika förvaringsplatser att välja på.

4 kommentarer:

Stickorren sa...

Låter väldigt skönt med tre veckors ledighet. Dockan är så söt och det var ju väldigt fint med öglemohair som hår.

Kristina sa...

Tre veckor!! Vilket lysande arbete du har. Det skulle inte skada med en sådan långledighet. Efter mycket pusslande med schema och fria dagar samt 1 semesterdag. Blir jag ledig 5 dagar vid trettonhelgen. Det är skillnad på jobb och jobb. God Jul

Ilsefin sa...

Vad härligt! Det är du väl värd efter en intensiv höst. Och angående allt som ska göras; min sambo brukar säga att jag inte ska göra "att-göra-listor" när jag är ledig utan listor med "saker man kan göra om man vill och har lust". Det som är bra med såna listor är att där kan det stå stickning, promenader, läsaning, biobesök osv också :)

Hoppas att du får ett härligt jullov!

Stick-kine sa...

God Jul önskar jag dig - hoppas du hälsar på oss i vår! Kine