4 februari 2007


Stickning hela dan.
Så var det då äntligen dags för kursen med Britt-Marie Christoffersson.Vi var ett gäng förväntansfulla stickare som samlades,de flesta från Ödeshögstrakten och de tycktes känna varandra sen förut.Vi blev två halvor vid bordet.Det stickades för fullt ifullt dagsljus.Men trots att vi hade ström hela tiden var det allt lite svalt inomhus.Svårt att hålla värmen ända ner i fötterna när man sitter stilla.


Hela materialet är väldigt genomtänkt,ända till omslagspappret.Det kan man ju bara inte kasta bort.Alla prover var väl inte jättekul att sticka,men garnet är ju underbart.Inte undra på att det följde med en kasse hem.Den större delen ska användas till tröjan Fajans.(som har äpplen och päron som motiv).Har dock inte sagt när den ska stickas.Sen fanns det lite garn till halva priset som inte kunde motstås. Resultatet av dag 1.Skulle ha visats igår,men rumet med datorn var upptaget av en son som ville övernatta i sitt gamla rum.


Detta är det totala resultatet.Maken tittade på lappen med knapphål och sa:Kunde du inte göra såna förut?Fick med mig en extra lapp med hål.Vems är det?

Har även hunnit med ett par varv på tröjan.

Tack alla för ett par underbara dagar.

3 kommentarer:

Maria sa...

Åååh, vad härligt det ser ut!!
Önskar att jag kunnat vara med den här helgen också! :)

right hand sa...

Kul att se!

Elisabeth

Stickorren sa...

Verkar vara en lika trevlig tillställning som när vi var där!