13 juli 2011

Dåliga samveten.

I kväll röjde jag lite i arbetsrummet. Jag hade ett par handdukar liggande som var i behov av nya hängare och när jag ändå tog fram symaskinen var det lika bra att fixa till disktrasorna jag vävde för några år sen. Några fållade jag direkt när väven var nerklippt(de är utslitna nu). Det blev 12 nya trasor. Det var på tiden ,det är länge sen jag la fram dem för åtgärdande.
Jag hittade också en liten filt som jag stickade i dominorutor för sådär 5 år sen. Den har blivit liggande och när man ser baksidan förstår man varför.
Många trådar är det, men det var inte fullt så illa som jag trodde. När jag tittade lite nog så var faktiskt en hel del trådar redan fästade, det gjorde jag samtidigt som jag stickade. En hel del är dock kvar att åtgärda, men det får bli en annan dag för i morgon blir det en tur till Ullared.

1 kommentar:

Zoo keeper sa...

Åh, får jag ge dej ett tips? Om nu inte den superfina filten med de hopplösa :-)))) trådarna redan var tänkt för någon/t speciell/t, så pågår projektet Värma Liten (googla), de behöver filtar också! Kanske en tanke?
Ullared är så kul! Hoppas kön är hanterbar! :-))))