9 november 2009

Kort rapport.Trodde jag kunde läsa mönster,men ack vad man kan bedra sig.Det var en beskrivning i Ica Kuriren på raggsockor(Järbos)för två veckor sen,eftersom vi hade ett udda nystan i butiken tänkte jag att nu ska jag göra ett par i en storlek som ett nystan räcker till och därtill följa beskrivningen till punkt och pricka.När jag kom hem i fredags med en socka nästan färdig så läser jag i det nya numret att det varit fel på beskrivningen och nu var den rätta införd.(inte undra på att jag tycke den verkade konstig)så det var bara att repa upp och börja om.
Den här mössan i Eskimo,beskrivning i en av de senaste Droppstidningarna,har jag stickat i två upplagor.Ingen är rätt,men nu vet jag exakt hur det ska vara.Allt är en tolkningsfråga och att man ska läsa noggrannt och se alla paranteser och stjärnor.
Den här babytröjan gjorde jag färdig i kväll,stickad i Gorgeous,ska bara få knappar också.

3 kommentarer:

Stick-kine sa...

Så flitig du är! Tråkigt att du fick repa upp men man lär sig alltid något! Kommer snart till affären. Kram

Signe sa...

Jag tyckte det var lite trist med dessa mönster i ICA-kuriren eftersom samtliga är sådana som finns som gratismönster på nätet. Det hade varit roligare med något nytt.

Metta sa...

Så tråkigt att behöva repa upp för att det är fel i beskrivningen i tidningen. Det räcker väl att repa upp när man själv har gjort något misstag. Nyligen fick jag repa upp nästan en hel vante, eftersom jag hade tagit fel mönsterdiagram. Då var jag inte så glad.

Kram