5 mars 2007


Nyförvärv.


Den här materialsatsen kom jag hem med.Mera mönsterstickning med två färger eller fler,har inte läst så noga än hur många färger det är samtidigt.Inhandlat i Solsilkes monter.Ska stickas med stickor nr 2 och 2,5.Supertunt silke och lika tunn babyalpacka hittade jag hos Stäket.Ska bli till en sjal.Det mönstret ser ut att bli en utmaning.Köpte även en magnetplatta där,som hjälp att följa ett diagram.Bakom ligger två härvor lingarn som ska bli en sjal.

Hos Ull och mera fanns en härva ullgarn som ropade på mig.Ska bli ytterligare en sjal,en sjal med hjärtan på.Några tygbitar föll jag också för.Kan vara bra att ha.Boken Kreativ stickning fick också komma med mig hem.Den missade jag i höstas eftersom jag inte ville bära runt en bok hela dagen.Sen var den slut.Nu blev den första inköp och länge det enda.Kom inte igång och handla förrän på slutet av dagen.Jag är sugen på att börja nysta garn,men det är nog bäst att låta bli tills jag känner mig helt feberfri.Blir väl yr i huvudet annars.Det var nära att lite av Huskrokens bomullsgarn hade fått komma med,men det inköpet sparade jag till en annan gång.Lägg märke till att det inte blev något sockgarn,behöver ju inte gå över ån efter vatten.Sammantaget var det väldigt mycket folk och jag är tacksam att jag kom iväg och höll ihop hela dagen.

4 kommentarer:

Stickorren sa...

Ååå, det där var fina grejer. Garner o mönster hos Solsilke är ju underbart. Där köpte jag "bara" en härva silke som skall bli en halsduk med tappade maskor. Och ja, du såg en härva med merinosilke hos mig, jag vet inte vad det skall bli, den är bara så skön att hålla i! Men kul var det på syfestivalen i alla fall!

ullin sa...

Så fina inköp du gjort!

Kristina sa...

Underbara garner. Du får klappa dem nu när förkylning slagit till igen.Krya på dig.

Fröken sa...

Den där tröjan/koftan ser ut att bli jättefin! Jag gillar färgkombinationerna i den.

Och det där lila-blå ullgarnet... mmmmm!